7 de setembre del 2016

D'un vestit petit a una faldilla llarga! Upcycling roba, reciclant.

D'un vestit que anava petit, mirarem de treure'n profit ;)
Primer, mirarem pros, contres, que ens agrada i que ens agradaria aprofitar.


Inconvenients o per què no ens va bé: massa curt, massa roba arrugada amb goma sota el pit (no es podia afluixar per estar cosida amb la roba) incòmode i tampoc afavoreix si tenim "corbes" ;) CUIDADÍN QUE VIENEN CURVAS!!  

Avantatges que seran possibilitats: una tela amb un punt de viscosa, molt fresca, un estampat bonic, bona caiguda i molta roba per aprofitar. La part de l'espatlla té un tall amb botó molt xulo.



Vaig pensar en les diverses opcions per transformar-lo:

- Tallar la part de faldilla o per sota de goma o per dalt, aprofitant la roba de baix que hi havia molta i fer una brusa i amb la part de dalt una altra.

- Tallar la part de la faldilla per dalt de la goma i reaprofitar tal com queda, sense fer res més (fàcil no?) quedant una faldilla, xula, comodíssima, fresca i que acompleix el que buscava, que era una peça de roba pràctica amb un estampat bonic. Temps d`elaboració...1 minut! ;) ADJUDICADO!!

- La part del cos ja l'aprofitarem mes endavant, la idea és fer-ne una brusa amb un altre teixit afegit o simplement fer-ne una costura. Ja veurem!

El resultat...




Aquí pots veure com queda l'alçada i la goma, a mi em va be així una mica baixa, al final la faldilla pot arribar fins els peus. 
Molt còmode!
Més fresca que un enciam ;)
ANIMAT a reciclar roba! és un plaer per l'ànima.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada